Jump to content


Photo

Power to Fuel Pump


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 Weaman69

Weaman69

    OZCelica Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts
  • STATE:SA

Posted 16 June 2016 - 03:19 PM

Hey guys, i am having a issue on a 93 celica

 

There is no power going to the fuel pump, i have checked at the fuel pump end ( no power ) - i have checked the circuit relay behind the dash and it is working correctly ( tested with current and multimeter ) but using my test light there seems to be no power going to that relay. I have checked the EFI relay and that's all good and i have checked the fuses

 

anyone know what i may be missing?

 

Cheers

James



#2 Dvsone

Dvsone

    OZCelica Newbie

  • Members
  • Pip
  • 78 posts
  • STATE:VIC

Posted 19 June 2016 - 08:19 AM

Does it have an immobilizer?

#3 Weaman69

Weaman69

    OZCelica Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts
  • STATE:SA

Posted 26 June 2016 - 11:40 PM

Dvsone - funny you mention that i haven't been back on here since i posted my problem and just wanted to let everyone know what it was.

 

Turns out it was the alarm system, must of been faulty cause i ripped it all out and now its getting power to the fuel pump no problem - purring like a kitten :)

 

Thankyou

James



#4 Dvsone

Dvsone

    OZCelica Newbie

  • Members
  • Pip
  • 78 posts
  • STATE:VIC

Posted 27 June 2016 - 05:43 PM

Haha glad to hear it




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users